Política de privadesa

INFORMACIÓ GENERAL

Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs manté el domini: https://www.lluismariaxirinacs.cat/wp  La Fundació Randa  és una entitat sense ànim de lucre. Podeu tenir accés a les dades de la Fundació a través de la pàgina següent: https://www.lluismariaxirinacs.cat/wp/index.php/credits/

ACCÉS DELS USUARIS

L’accés i/o ús del portal de lluismariaxirinacs.cat atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació de les condicions d’accés i ús que consten en aquest avís legal, així com la política de privacitat i dades personals.

La pàgina no accepta registre d’usuaris.

Per utilitzar el portal els menors d’edat hauran de disposar del permís dels pares, mares o representants legals, que en seran responsables.

DRETS I ÚS DELS CONTINGUTS

Tots els continguts publicats al portal lluismariaxirinacs.cat estan subjectes a la llicència Creative Commons que es detalla en el següent enllaç: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

MÈDIA

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

CONTINGUT INSCRUSTAT D’ALTRES LLOCS WEB

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Comments are closed.