Recerca, preservació i ampliació, debat, difusió i creació de noves propostes i aplicacions relacionats amb el pensament i acció de Lluís Maria Xirinacs
fundacioranda.org

Curs Model Global 2022-2023

Curs d’introducció al Globàlium. Model Major.  2022-2023

Cada dimecres, a les 12:30 hores d’octubre a juny

Inici 12 d’octubre de 2022

Lloc: Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs

Rambla de Badal, 121, 1r.

Barcelona.

 

A càrrec de Manuel García Sanz.

El mateix dia de la Presentació es concretaran el dies de la setmana i els horaris en els quals s’impartiran els cursos.

 

Professors: Manuel García

Adreça de correu electrònica de la coordinació: fundacioranda@lluismariaxirinacs.cat

«…L’Estudi de Models Globals permet prendre consciència dels nostres patrons mentals, de cara al seu ús. Ajuda a millorar-los o substituir-los per altres de millors, més universals, útils i gratificants. Podríem considerar l’aprenentatge d’aquest estudi com una iniciació a la crítica constructiva. Això és possible si la ment, d’una forma conscient i ordenada, és capaç de veure i acceptar l’actitud amb què comprèn, integra i judica la realitat que l’envolta, sigui aquesta interna o externa.

Com a eina de cultura permet, de forma sintètica i ordenada, el reciclatge, l’actualització i interconnexió dels coneixements adquirits al llarg de la vida. És en aquest sentit que l’Estudi de Models Globals pot considerar-se com un instrument potencial de síntesi, d’anàlisi i d’arxiu de dades ordenat, accessible i acumulatiu.»

Lluís M. XirinacsMentalitat i models globals (2001).

Model Global

Model Menor

Model Major

Per accedir i poder baixar els «Llibrets de les 80 categories» del Model Major, cliqueu el «botó» que ho indica i, a continuació, apareixeran els botons de cada categoria per poder baixar el llibret o llibrets que us interessin.

* Obra i propostes de Lluís Maria Xirinacs

Apartats: Vida, Cronologia, Obra (Arxiu personal – LMXD), Política i demòtica, Model global (Model major i Model menor), Mística, Mèdia, Fotos, Dedicatòries, etc.

A l’apartat «Mèdia» hi ha un enllaç per poder accedir al Canal YouTube de la Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs:

Canal YouTube Fundació Randa LMX (vídeos)

Canal YouTube Fundació Randa LMX (àudios)


Portal de la Fundació: https://xirinacs.cat/  

Grup d’investigació de la Fundació Randa – LMX: xirinacs.wordpress.com

Facebook: Lluís M. Xirinacs (Randa) –  Fundació Randa – LMX